Odredbe i uvjeti

1. ARTIKLI
Artikli se smiju koristiti samo prema priloženim uputama. Prodaja oglašavanih artikala zabranjena je maloljetnim osobama mlađim od 18 godina. Artikle ne čuvajte na suncu, na toplom. Čuvajte izvan dohvata djece.

2. NARUDŽBE
Nakon što napravite narudžbu, primit ćete potvrdu o vašoj narudžbi na svoj elektronički poštanski sandučić. Eventualni opoziv narudžbe možete priopćiti putem naše elektroničke adrese ili nas nazvati u roku od jednog (1) sata. U slučaju da kupac u roku od jednog (1) sata ne opozove svoju narudžbu, to znači da je ugovor o kupnji proizvoda između kupca i prodavatelja neopozivo zaključen. Prodavatelj se obvezuje zapakirati naručenu robu i poslati je. Ako je narudžba izvršena radnim danom do 16:00 sati, pošiljku šaljemo istog dana. Ako je narudžba poslana nakon 16:00 sati, pošiljku šaljemo idući radni dan. Pošiljka obično stigne već unutar jednog (1) dana od slanja.

3. CIJENE
Cijene su u eurima. Cijene vrijede na dan kada je narudžba napravljena.

4. PLAĆANJE I DOSTAVA
Pošiljku šaljemo putem kurirske službe GLS s plaćanjem pouzećem. Po želji paket možete preusmjeriti i na GLS Pick Up lokaciju ili Paketomat.

5. JAMSTVO
Prodavatelj jamči povrat novca ako kupac nije zadovoljan već korištenom robom. Jamstvo se ostvaruje jednostavno, diskretno i bez pitanja. Jedino što je kupac u ovom slučaju obvezan učiniti jest da prodavatelja obavijesti o reklamaciji putem naše e-mail adrese u roku od 30 dana od kupnje, uz istovremeni povrat originalno kupljene robe s najviše dvije nedostajuće tablete na vlastiti trošak. Cijena kupnje bit će u potpunosti vraćena.

6. ODGOVORNOST
Podaci objavljeni na web stranici namijenjeni su isključivo općim informacijama i ne mogu zamijeniti osobni posjet liječniku. Ako smatrate da vam je potrebna medicinska pomoć, obratite se svom osobnom liječniku ili odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi. Prodavatelj ne odgovara za informacije u mišljenjima, koja su individualne ocjene pojedinaca, te se odriče bilo kakve odgovornosti koja proizlazi iz informacija u mišljenjima. Prodavatelj zadržava pravo da uvjete poslovanja izmijeni u bilo kojem trenutku i na bilo koji način, bez obzira na razlog i bez prethodnog upozorenja.

7. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA
Prodavatelj se, sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, obvezuje trajno štititi sve osobne podatke korisnika. Prodavatelj će osobne podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjenja narudžbe (slanje informativnog materijala, ponuda, računa) i ostale potrebne komunikacije. Podaci korisnika nikada neće biti predani neovlaštenim osobama.

8. UPRAVITELJ INTERNETSKE TRGOVINE
Internetskom trgovinom erekcija.com.hr upravlja tvrtka CLEAN FUTURE LTD., 95 Wilton road, Suite 3, SW1V IBZ London.

 

8. DOSTUPNOST I KOLAČIĆI
Ova stranica pohranjuje kolačiće samo s podacima o trenutnoj sesiji (tzv. PHPSESSID) i u njima nema podataka o vašem identitetu. Za potrebe praćenja posjeta (brojanja pos

Shopping Cart